team boerhof rent 3360 euro bij elkaar

Zondag haalden de acht medewerkers van Boerhof Projectinrichters een bedrag van 3.360 euro op door deel te nemen aan de Rode Neuzen Race ten behoeve van de CliniClowns. Het was voor de tweede maal dat de groep meedeed aan de race en de eindstreep werd wederom gehaald.

De ochtend begon vroeg voor Team Boerhof Projectrunners, dat bestaat uit Radboud, Edwin, Jolande, Marco, Ernst, Tijs, Tom en Kristel. “Na een bakje koffie op de zaak, zijn we om 9.00 uur met vijf volle auto’s vertrokken richting Woudenberg. Daar aangekomen volgde de registratie en het poseren voor de groepsfoto’s.”

Na een gezamenlijke warming-up moest het dan daadwerkelijk gaan gebeuren. “Om 11.00 uur gaf Jack van Gelder het startsein. Als team moesten we de marathonafstand van 42,2 km lopen in estafettevorm, in totaal 16 rondes van circa 2,6 kilometer rondom het Henschotermeer (op de Utrechtse Heuvelrug).” Het weer was niet optimaal, maar de lopers lieten het er niet bij zitten. “We hebben wel de nodige regenbuien gehad, maar tijdens het hardlopen is dat niet zo erg. Het parcours was best pittig, een gedeelte ging over bospaden en daarnaast nog een aantal heuveltjes.” Team Boerhof zorgde ervoor dat ze gezamenlijk over de finish kwamen. “Rond 13.00 uur hebben we met z’n allen onze laatste lopers opgewacht en gingen met een voldaan gevoel samen over de streep!”

Dankzij de laatste bijdrages stond de teller van het sponsorbedrag zondagmorgen op 3.360 euro. Dit heeft het team een eervolle vermelding opgeleverd, omdat ze voor de tweede keer meededen en in totaal ruim 7.500 euro hebben binnen gehaald. Naast een eervolle vermelding krijgt het team ook een speciale prijs aangeboden. “We krijgen met het hele team een rondleiding bij het CliniClowns College in Amersfoort, een wonderlijk schoolgebouw waar de CliniClowns worden opgeleid. Een unieke kans, we zijn erg benieuwd!”

De Rode Neuzen Race was, net als vorig jaar, een groot succes. De CliniClowns kregen uiteindelijk een cheque overhandigd van 76.889 euro.

Team Boerhof Projectrunners bedankt de sponsoren voor hun bijdrage: “We mogen trots zijn op onze sportieve prestatie, maar nog veel meer op het bedrag dat we dankzij jullie konden overhandigen aan de CliniClowns. Allemaal enorm bedankt!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.