talentvol volleybalteam van hevo zoekt coach

Het Meisjes B1 team van Hevo zoekt een coach. Het is een jong team in de leeftijdscategorie van 13 tot en met 15 jaar en ze zijn al jaren heel fanatiek met volleybal bezig. Vorig seizoen zijn ze halverwege het seizoen gepromoveerd naar de Topklasse. En dat wil het team dit jaar ook graag presteren. Er wordt getraind op maandag (18.00 tot 19.30 uur) en woensdag (17.00 tot 19.00 uur) in sporthal Hoogerheyne te Heino onder enthousiaste leiding van een zeer ervaren trainer.

Volleybal is voor de meiden van de B1 erg belangrijk. Daarnaast is ook de sfeer goed binnen het team. Er is echter één probleem: ze hebben geen coach en zijn daarom op zoek naar iemand die begeleiding kan bieden tijdens de uit- en thuiswedstrijden (het vervoer naar de uitwedstrijden is in handen van ouders). Als u zich aangesproken voelt en nog wat uurtjes vrij hebt op de zaterdag dan wil het team graag met u kennismaken. U bent van harte welkom tijdens de trainingen. U kunt ook contact opnemen met Jolanda de Weerd (bestuurslid), telefoon 06-29318676.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.