sv heeten techniekdag weer groot succes

Op de voetbalvelden van SV Heeten was het op woensdag 24 oktober weer goed vertoeven voor de jeugd. 133 jonge voetballertjes namen deel aan de derde editie van de SV Heeten Techniekdag. De speciale gast was dit jaar Niels Wellenberg, oud voetballer van onder andere FC Twente en Go Ahead Eagles.

De jeugd kreeg diverse techniekoefeningen aangeboden door een aantal ervaren techniektrainers. Wellenberg had een vrije rol en leerde de zeer leergierige jeugd diverse kunstjes. Ook het boardingsveld ontbrak dit jaar niet. Het was de eerste editie waaraan ook voetballers van buiten Heeten deelnamen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.