succesvol spellencircuit sv raalte

De jongste jeugd van de jubilerende Omnivereniging SV Raalte mocht zich op zaterdagochtend 6 oktober vermaken met diverse spelen. Het weer was de grote spelbreker, want de regen kwam met grote hoeveelheden naar beneden. De organisatie was flexibel genoeg om een aangepast programma te draaien in de grote feesttent op het sportpark aan de Jan van Arkelstraat.

In plaats van de grote buitenspelen als een stormbaan en zeephelling, gingen de kinderen aan de slag met skilatlopen, rupsband lopen, doelschieten en een groot voetbalspel. Alle kinderen werden begeleid door studenten van Landstede Raalte.

Tussendoor werden de kinderen op drinken getrakteerd. Na afloop kon iedereen genieten van een overheerlijk bakje patat. En alsof het zo moest zijn, was het droog en scheen de zon toen de spelen klaar waren. Voor de kinderen maakte het niets uit, zij hadden hun patat en hadden een ochtend lol gehad. Volgende week gewoon verder met de eigen sport.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.