stoppel optreden nieuwe stempel via stream

Groote Schaarsberg Audio Visueel (GS-AV.nl) is verantwoordelijk voor de beelden die tijdens Stöppelhaene en Ribs&Blues op de grote schermen naast het podium ziet. Cameramensen registreren die beelden, op het terrein staat een HD-cameraregiewagen waar de beelden direct geregisseerd worden en live uitgezonden. Het gaat om die opnames, die GS-AV vrijdag gaat uitzenden.

Als je dat live op grote schermen kunt brengen, kun je die beelden ook live streamen, bedachten Leo en Rene. “Dit betekent dat mensen over de hele wereld een evenement live kunnen bekijken. Slechts één enkele internetaansluiting met voldoende upload-capaciteit is nodig om dit mogelijk te maken. Voor situaties waarbij geen internetverbinding voorhanden is, kunnen we optioneel via een directe satelietverbinding streamen.”

Livestreaming is interessant, omdat niet altijd iedereen in staat is een evenement bij te wonen. Denk bijvoorbeeld aan mensen die ver weg wonen of mensen die niet mobiel zijn. Of in het geval van de Sallandse Cabaretavond, omdat het gewoon uitverkocht is.

GS-AV en Salland Centraal zoeken nu gezamenlijk mogelijkheden voor dergelijke liveuitzendingen. Denk aan sportwedstrijden, vergaderingen, congressen, Koninklijke onderscheidingen, Bevrijdingsdag, optochten… de mogelijkheden zijn ontelbaar. GS-AV is de partij van de content. Salland Centraal heeft met haar site een groot bereik, maar kan ook op locatie journalistieke uitzendingen als een talkshow maken.

Ondernemers die interesse hebben kunnen meer info inwinnen via info@gs-av.nl. De livestream is via deze link te vinden: http://staging2.gs-av.nl/livestream.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.