stc salland in nieuwe schaatskleding

De STC Salland is op zaterdag 29 september door een drietal sponsoren in het nieuw gestoken. Autobedrijf Harry Nijboer, Betonboor & zaagbedrijf G..Hiemstra en Acon afrasteringen en beschoeiingen, allen gevestigd in Lemelerveld, zijn bereid gevonden de nieuwe schaatskleding te sponsoren.

De presentatie van de kleding vond plaats bij de familie Hiemstra waarbij de sponsoren in de bloemetjes werden gezet. Aansluitend werden er bij de bedrijven van de drie sponsoren groepsfoto’s genomen.

De nieuwe kleding bestaat uit een schaatsjas met op de voor-en achterzijde Autobedrijf Harry Nijboer en Betonboor & zaagbedrijf G..Hiemstra. Daarnaast is er een schaatsbroek met daarop Acon afrasteringen en beschoeiingen.

Op de groepsfoto staan naast de leden van de STC Salland Paul Wind van de Acon, Gert Hiemstra van betonboor & zaagbedrijf Hiemstra, Harry Nijboer en Frank Overgoor van Autobedrijf Harry Nijboer.

De oude pakken zij door de leden ingeleverd en worden beschikbaar gesteld aan een sportacademie in Roemenië.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.