spookdropping in laag zuthem

De droppingscommissie in Laag Zuthem houdt op zaterdag 13 oktober een droppingswandeling. Waarschijnlijk zal er weinig maanlicht zijn; ideaal voor een wandeling door het bos dus. Deelnemers kunnen zich inschrijven vanaf 19.30 uur en om 20.00 uur begint het eerste groepje met lopen.

Benne Solinger heeft speciaal voor de wandeling een spookverhaal geschreven. Tussen 19.50 en 22.00 uur zal Benne zelf zijn verhaal vertellen aan de deelnemers. Er wordt een speciale gang gemaakt bij het Trefpunt in Laag Zuthem met aan het einde een ‘tent’ waar Benne het verhaal vertelt, net voordat de jongelui in een gesloten paardentrailer naar de droppingsplek worden gebracht.

Een stukje van het verhaal is alvast hier te lezen:

Hier vlakbij, aan de Wetering, woont een oude man samen met zijn vrouw! Je kent ze waarschijnlijk niet, want ze leven erg op zichzelf en wat er in en rondom dat huis ook gebeurt, de politie geeft het nooit door aan de kranten. Geen journalist mag er achter komen wat er allemaal aan de hand is bij dat huis. Want als dat bekend zal worden, dan raakt het leven in Laag Zuthem en Heino er behoorlijk door in de war. Maar ik ben er per ongeluk achter gekomen en vind dat ik jullie moet waarschuwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.