Home / archiefcentraal / sp raalte neemt afscheid van ben misha

sp raalte neemt afscheid van ben misha

Tijdens de vergadering van de raadsfractie en leden van de SP afdeling Raalte hebben de fractie en afdeling met spijt en wederzijds respect afscheid genomen van Ben Misha. Tot de bijeenkomst op woensdagavond was Misha nog lid van de SP afdeling Raalte.

Als gevolg van zijn wens om, met medeneming van de SP raadszetel die hij enige jaren bezette, een nieuwe éénmansfractie te starten in de Raalter gemeenteraad, zal ook zijn lidmaatschap van de SP beëindigd worden. De afdeling en fractie wensen Ben veel succes in zijn nieuwe fractie binnen de raad.

Lees ook

KokkieBikes Hellendoornse bossentocht voor mountainbikers

LEMELERVELD – Cycling Lemelerveld presenteert op zondag 31 oktober de KokkieBikes Hellendoornse bossentocht. Er zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.