Home / archiefcentraal / smhc wint van epe

smhc wint van epe

Na de rust ging de strijd verder. Er werd fysiek gespeeld, soms zelfs gemeen. Veel bebloede knieën, en regelmatig wat kleine blessures later, wisten wij een strafcorner te bemachtigen. De aanschuif dwong ons tot variatie. Marije kreeg echter de vrije ruimte en sloeg de bal in de goal. Er was nog even wat gesputter aan de kant van Epe, volgens hen zou het goal niet tellen. Maar daar was geen twijfel over mogelijk, de spelregels zeiden genoeg. Helaas wist Epe in de laatste minuut toch nog een lullig balletje langs de keeper te krijgen. Een winstpartij was natuurlijk het mooist, maar de uitslag was meer dan terecht: 2-2.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.