smhc speelt gelijk tegen avanti

Het eerste damesteam van hockeyclub SMHC uit Raalte heeft zondag gelijk gespeeld tegen Avanti. In Raalte werd het 1-1. Door het gelijkspel blijft het team in de onderste regionen van de ranglijst staan.

Speelster Marjolein Haarman vertelt: “We startten met veel druk naar voren, de opdracht was immers om de eerste 24 minuten hoog druk te zetten. Daardoor zijn we in de eerste helft voor een groot deel aan de bal en staan we prima te spelen. Marije waagt een schot op doel, maar de keeper raakte de bal. Annelie staat echter bij de paal en via de tip in is de 1-0 een feit. Ondanks de vele kansen gaan we de rust in met 1-0 voorsprong.”

Haarman vervolgt: “De 2e helft doen we het precies andersom; we starten met counteren en het laatste gedeelte met hoge druk naar voren. Ondanks een fantastisch spelende keepster, weet Avanti de gelijkmaker te scoren. De spanning stijgt naarmate de tijd dringt, maar voor beide partijen blijft een tweede goal uit. Al met al een fijne wedstrijd, veel balbezit en te veel onbenutte kansen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.