slamfm naar leeren lampe

SLAM!FM on tour is op zaterdag 27 oktober te gast in De Leeren Lampe in Raalte. Achter de draaitafels staat SLAM!FM-DJ Daniel Lippens. Samen met Ivo van Breukelen maakt hij het radioprogramma ‘De Avondploeg’.

SLAM!FM (Sound Lifestyle And More) is een commercieel, landelijk radiostation dat voornamelijk muziek gericht op jongeren uitzendt. De zender is te ontvangen via de ether op FM, internet en op kabel. De zender begon halverwege de jaren negentig met uitzenden onder de naam New Dance Radio. In 2000 kwam de zender in handen van het organisatiebureau ID&T, dat de naam omdoopte tot SLAM!FM. Een jaar later kreeg SLAM!FM alweer een nieuwe naam: ID&T Radio. Eind 2004 volgde een voorzichtige koerswijziging. Hoewel de zender zich aanvankelijk alleen richtte op dance, kwam er ook ruimte voor andere muziekstijlen: R&B en hiphop. Begin 2005 werd de naam SLAM!FM in ere hersteld.

De zender kwam daarna in handen van Lex Harding en Ruud Hendriks. In 2007 introduceerden de nieuwe eigenaren SLAM!TV: televisie voor en door jongeren. Ook werd er op de playlists ruimte gemaakt voor rock- en popmuziek. Recentelijk is de zender in handen gekomen van Talpa. SLAM!FM is onder jongeren één van de populairste radiozenders.

Daniel Lippens maakt samen met Ivo van Breukelen het programma ‘De Avondploeg’ dat van maandag tot en met donderdag op SLAM!FM te horen is. Als DJ in de landelijke clubs en dancings draait hij een mix van verschillende stijlen, waarbij de dansvloer, in zijn eigen woorden, gegarandeerd wat krijgt te verduren. Het SLAM!FM promoteam is aanwezig om foto’s te maken van de bezoekers.

De Leeren Lampe is te vinden aan de Almelosestraat 2 in Raalte, tel: 0572-355855. Meer informatie op staging2.deleerenlampe.nl. De Leeren Lampe is op zaterdagavond geopend van 22.30 tot 3.15 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.