schaapkudde fotograferen op de lemelerberg

Op donderdag 25 oktober houdt Landschap Overijssel in samenwerking met de bekende natuurfotograaf Han Bouwmeester een OpStap dag natuurfotografie op de Lemelerberg. Een ochtend vroeg uit de veren om samen met de schaapherder van Landschap Overijssel mee te lopen de heide op. Maak fantastisch sfeervolle beelden van de herder met haar dieren in een meer dan geweldig landschap. Een OpStap dag is geen echte workshop maar Han is beschikbaar om u te helpen met fotograferen en het geven van tips en trucs. Iedereen met een digitale camera kan deelnemen aan deze dag. Tijdens het fotograferen kunnen de deelnemers vragen stellen aan Han hoe ze de foto’s nog beter en aansprekender kunnen maken. Het enige dat u mee moet nemen is een digitale camera, een statief en een rijstzak.

Schaapherder

Samen met schaapsherderin Anita Wichers zal Han Bouwmeester je bijzondere plekken op de Lemelerberg laten zien en krijg je de gelegenheid om de mooiste foto’s te maken. Anita hoedt samen met een aantal vrijwillige hulpherders en de bordercollies de kudde schapen die sinds medio september weer de hei begrazen op de Lemelerberg. Tijdens deze fotografiedag komt u op plekken die normaal niet toegankelijk zijn voor het publiek en bovendien zult u versteld staan van de spectaculaire uitzichten bovenop de Lemelerberg en in combinatie met de schaapskudde kan dat natuurlijk niet anders dan mooie foto’s opleveren.

Aanmelden en meer informatie

De OpStap fotografiedag wordt gegeven op 25 oktober van 8.00 tot 12.00 uur, kosten zijn 50 euro per persoon. Aanmelden voor deze natuurfotografiedag kan bij Landschap Overijssel via telefoonnummer 0529-401 731 of via het aanmeldformulier op onze website staging2.landschapoverijssel.nl. Het aantal plaatsen is beperkt, snel opgeven is raadzaam. Na aanmelding ontvangt u meer informatie over exacte startlocatie en wijze van betalen.

Han Bouwmeester

Van kinds af aan trekt Han Bouwmeester eropuit in de natuur en is het duidelijk dat hij een passie heeft voor ‘buiten’. Als autodidact heeft hij zich het fotograferen eigen gemaakt. Han Bouwmeester won diverse nationale en internationale prijzen, waaronder de prestigieuze Grasduinen natuurwedstrijd 2007. Dit jaar organiseren Landschap Overijssel en Han Bouwmeester op meerdere momenten fotografiedagen naar bijzondere plekken in Overijssel. Meer informatie over Han Bouwmeester vindt u op zijn website: staging2.hanbouwmeester.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.