salland dhuzes draagt bij aan 32 miljoen voor kwf

In Frankrijk vond op 7 juni voor de zevende maal de Alpe d’HuZes plaats. Het fietsteam Salland d’HuZes was na een gedegen voorbereiding en in opperste staat van concentratie aan de start verschenen. Christel en Bram beklommen de berg zes keer, Erik, Mark, Hennie en André konden het vijf keer, terwijl Paula en Dick het vier keer presteerden. Totaal werden er dus 40 beklimmingen gedaan met een lengte van zo’n 15 kilometer en met een gemiddeld stijgingspercentage van ongeveer 9 procent per beklimming. André Roeloefs, teamcaptain Salland d’HuZes, vertelt over het avontuur:

De start was in alle vroegte om 04.30 uur vanuit het plaatsje Bourg d’Oisans. Wij hadden er voor gekozen om rond 05.00 uur te starten om zodoende niet te lang te hoeven wachten. Dit bleek achteraf een juiste keuze, want bij nadering van de start konden we vooraf al instromen om zo lekker vlot te kunnen starten.

Wat een enthousiasme en ontlading, eindelijk van start om zo mogelijk op deze dag 6 beklimmingen te realiseren voor het goede doel!

Iedereen had zijn of haar eigen motivatie om deel te nemen aan dit schier onmogelijke evenement. En velen werden ter ondersteuning of ter nagedachtenis meegenomen naar de top van de Alpe d’Huez, op onze denkbeeldige bagagedrager.

Onze doelen werden ruimschoots behaald:

– door het voeren van acties met veel ondersteuning van bedrijven en particulieren. Dit leverde ons team een bovengemiddelde donatie op voor het KWF, namelijk 40.641,95 euro en daar zijn wij onwijs trots op. Wij zijn uiteraard niet alleen trots op ons zelf maar ook op iedereen die ons hierin heeft ondersteund.

– door veelvuldig in de media te verschijnen met logo pagina’s, in verschillende kranten en op gezette tijden waren hiervan voorbeelden.

– logo’s en weblogs op verschillende websites en persoonlijke Hyves-pagina’s lieten de wereld weten wat er gaande was: onder andere op de sites staging2.opgevenisgeenoptie.nl en staging2.salland-dhuzes.nl

– daar waar mogelijk en waarvoor we gevraagd werden, werd uitleg gegeven over onze acties: Radio/TV- OOST en Radio/TV-Raalte.

– door het vervullen van onze vrijwilligerstaken, zoals het helpen in de keuken en het ophangen van spandoeken in de bochten op de Alpe d’Huez, het beveiligen en verzorgen van entertainment in de Heino-bocht-10 in samenwerking met het team van GDF Suez.

Onze acties:

– Salland d’HuZes Café, garderobewerk tijdens de carnaval in Heino, statiegeldacties bij 3 verschillende supermarkten (C1000, BONI en COOP Neppelenbroek),de fietstocht SALLAND d’HuZes, Hand en spandiensten bij 150-jaar Fakkert Diervoeders, verschillende loterijen; o.a. bij de Open Lemelerveldse bedrijvendagen, fietstocht KLPD, benefiet muziekavond in de Heeren van Aemstel te Amsterdam, verkopen tijdens vrijmarkten op Koninginnedag.

– Logopagina’s in 4 verschillende kranten

– enkele, particuliere initiatieven, die werden bijgeschreven op ons conto, zoals: collectebussen bij verschillende winkels,ondersteuning bij fietstochten.

Dit alles telkens met de missie en het motto in ons achterhoofd:

Opgeven is geen optie! En alles stond in het teken van de inzamelingsactie voor het KWF en de strijd tegen kanker!

Gaandeweg hebben wij ervaren dat er een enorm saamhorigheidsgevoel aanwezig is en dat iedereen op zijn of haar manier een steentje heeft willen en kunnen bijdragen. Ook het aanreiken van een hand, schouder of een luisterend oor heeft voor waardevolle contacten gezorgd. In deze week kon iedereen zichzelf zijn en er werd samen gelachen en gehuild. Maar bovenal werden er krachten aangeboord die er voor zorgen dat ook het leven met kanker mogelijk blijkt te zijn.

Het fietsteam Salland d’HuZes wil u dan ook hartelijk bedanken voor uw inspanningen. Wij hopen dat wij, door middel van onze gezamenlijke inspanningen, op korte termijn de kanker de baas kunnen worden. Op 7 oktober (in de Heineken Music Hall) werd het eindbedrag van 2012 bekend gemaakt, samen hebben we 32.231.747,35 euro bij elkaar weten te sprokkelen en werd de cheque aan het KWF overhandigd.

Opgeven is geen optie!

Deze slogan is altijd en waar dan ook toe te passen en wij hopen in de toekomst weer van uw bijdragen of diensten gebruik te mogen maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.