ruim 130 nieuwe leden bibliotheek raalte

De bibliotheek voert een maand lang actie met drie maanden gratis lidmaatschap. Hiervan hebben tot nu toe 130 mensen gebruik gemaakt. De actie is gestart op 10 oktober en duurt tot zaterdag 10 november. Dit tijdelijk lidmaatschap stopt automatisch na drie maanden en daarna zijn er geen verplichtingen.

Aanleiding voor deze actie is de verhuizing van de Bibliotheek Raalte van de eerste verdieping naar de begane grond in het Kulturhus. De inrichting is gemoderniseerd en gezelliger geworden. Mensen die nieuwsgierig zijn kunnen altijd binnen lopen bij de bibliotheek. En als ze materialen willen lenen, kan dat nu drie maanden gratis met de Proefpas.

Met deze pas kunnen leden ook terecht in andere bibliotheken, zoals Zwolle of Deventer maar natuurlijk ook in alle buurtdorpen. Zowel het lenen als terugbrengen kan op verschillende plaatsen. Zo beschikken bibliotheekleden over een uitgebreide collectie boeken, dvd’s, cd’s, tijdschriften en luisterboeken. Alvast in de collectie snuffelen? Kijk op de website staging2.bibliotheekraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.