Home / archiefcentraal / roy schulten nieuwe voorzitter stoppelkaters

roy schulten nieuwe voorzitter stoppelkaters

In het dankwoord memoreerde Erik dat hij blij was dat in zijn bestuursperiode de inbreng van en voor jeugd vergroot werd. Dat het niet lukt om een nieuwe locatie te vinden voor ons ‘gammele clubgebouw’ was jammer, maar…. zo zei hij: “We vorderen met de onderhandelingen en focussen ons nu op een tweetal locaties.”. Hij dankte alle leden van deze fantastische vereniging heel hartelijk en hij hoopt nog lange tijd zich (achter de schermen) in te blijven zetten voor dit cluppie.

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.