rob verlinden bij groenrijk raalte

Het groene gedeelte van het SBS6-programma Robs Grote Tuinverbouwing wordt donderdagmiddag opgenomen bij Groenrijk Raalte, gevestigd aan de Oude Zwolsestraat 8a in Raalte.

Elke week geeft Verlinden een tuin een metamorfose. Hij wordt daarbij geholpen door styliste Jorna Spapens die het interieur op haar eigen wijze onder de loep neemt en kok Jeremy Vermolen die wekelijks een bijzonder gerecht op tafel zet. Dit drietal zorgt voor een groen, lekker en vrolijk tuinverbouwingsfeest.

Samen met GroenRijk helpt Rob Verlinden bij creëren van een groen leven met oplossingen, ideeën, suggesties en tips. Robs Grote Tuinverbouwing is iedere zaterdag te zien om 17.00 uur bij SBS 6. De herhaling wordt op zondag om 10.00 uur uitgezonden bij SBS 6.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.