rietkraag wint volleybaltoernooi in raalte

Het jaarlijkse scholenvolleybaltoernooi is donderdagochtend gewonnen door team 3 van de Rietkraag. Aan het toernooi in sporthal Tijenraan deden 35 teams uit de groepen 5 en 6 van elf verschillende scholen uit de gemeente Raalte mee. De leerlingen speelden wedstrijden CMV-volleybal tegen elkaar, een gooi- en vangspel als voorloper op het echte volleybal.

Ook dit jaar werd het toernooi weer georganiseerd door volleybalvereniging Salvora. Onder toeziend oog van ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes, juffen en meesters en andere bekenden op de tribune, hebben alle jongens en meiden hun uiterste best gedaan om de wedstrijden te winnen en hebben ze veel plezier gehad.

In een spannende finale wist de Rietkraag 3 te winnen van de Antonius 1. In de troostfinale om de derde en vierde plaats was de Vogelaar 3 te sterk voor de Korenbloem 2. Aan het einde van de ochtend gingen alle kinderen met een prijs naar huis. De top drie kreeg ook een beker om op school te laten zien. De kinderen van het team van de Rietkraag mogen in het voorjaar Raalte vertegenwoordigen op het regionale scholenvolleybaltoernooi.

De organisatie en de kinderen kijken terug op een gezellige en sportieve ochtend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.