Home / archiefcentraal / restaurant dalmshoeve uitgebrand

restaurant dalmshoeve uitgebrand

De brand ontstond in het rechter gedeelte van het pand. Ook het linker gedeelte van het pand heeft veel brandschade. Uiteindelijk was de brandweer de brand vrij vlot meester. Vermoedelijk was de brand al langer aan de gang, voordat deze werd opgemerkt, aldus de Officier van Dienst.

Wat de toedracht van de brand was, is vooralsnog onbekend. De politie was nadat de brand geblust was, druk bezig met onderzoek in en bij het pand. Enexis heeft voor de veiligheid de gastoevoer van het pand afgesloten. Tegen zes uur konden de meeste voertuigen weer terugkeren. De bemanning van één tankautospuit bleef nog even het nagloeien van de brand controleren.

Het woonhuis vlak achter het restaurant is waarschijnlijk behouden gebleven. Er zouden geen mensen aanwezig zijn geweest.

Meer foto’s op Regio Salland.

Lees ook

Cartoon: Sallandse vlag gemaakt door inwoner Nijverdal?

RAALTE/HAARLE – Salland heeft een nieuwe vlag. Die is echter ontworpen door Erik Dijk uit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.