reinders wielersport knapt carmel fietsen op

Reinders Wielersport knapt de fietsen op van het Carmel College, die onder meer worden gebruikt voor het project Fit for Life. Afgelopen schooljaar heeft de fietsenmaker (in wielerwereld een mechanieker) Henk Reinders al eens een paar lessen gegeven aan leerlingen van het Carmel College.

Zo heeft hij op twee maandagen enkele leerlingen laten zien hoe je onder andere kabels vervangt bij de atb’s. Dit werd positief ontvangen bij de leerlingen en de week erna kwam Henk weer terug en konden enkele leerlingen zelf de kabels vervangen en gaf Henk ze tips.

De fietsen en helmen verslijten langzaam. Gelukkig wil Reinders Wielersport met de school meedenken. Via hun zijn enkele nieuwe atb’s en helmen aangeschaft, zodat men weer veilig de weg op kan.

http://staging2.reinderswielersport.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.