Home / archiefcentraal / raalte had 30 poep bonnen moeten schrijven

raalte had 30 poep bonnen moeten schrijven

In het betreffende artikel staat dat er in Nederland in 2011 27.000 bekeuringen uit zijn gedeeld voor het veroorzaken van overlast. De Kort rekent voor: “27.000 (aantal landelijke bekeuringen) : 16.736.736 (aantal inwoners Nederland) x 37.000 (aantal Raaltenaren) = 60 (afgerond).”

“In het artikel staat dat ‘de meeste boetes worden uitgedeeld voor overlast van loslopende en poepende honden en het onjuist aanbieden van afval’. Dat zou dan omgerekend op de Raalter situatie meer dan 30 bekeuringen betekenen voor deze vorm van overlast,” aldus De Kort. “Mijn facit: minimaal de helft van de bekeuringen betreft overlast door honden.”

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.