pompoenen proeven bij zuz en zo

De boerderij teelt een flink aantal soorten. Allemaal eetbaar, en dat kun je proeven. Er is soep, jam en cake van pompoenen. Voor wie thuis verder wil bakken en koken zijn er recepten te krijgen. Behalve pompoenen is er verkoop van vaste planten, groente, meel, honing, eigen jam, etc. Ook kan de kruidenthee van Zuz & zo geproefd worden. Pompoenen zijn een uitdaging voor de creatieve geest. Denk alleen al aan de Halloween-pompoenen. Aan de herfsttafel zijn voorbeelden te vinden en kan de bezoeker zelf aan het werk. Er zijn ook allerhande andere materialen, om bijvoorbeeld kabouters te schilderen of een herfstketting te maken.

Verder zal het vooral een gezellige boel worden op het erf van de zorgboerderij. Het belooft dinsdag mooi

weer te worden, dus er kunnen broodjes gebakken worden op het vuur, er wordt chocolademelk met slagroom geschonken, en wie het juiste gewicht raadt mag een pompoen gratis mee naar huis nemen.

De pompoenendag is dinsdag 23 oktober van 13.00 tot 16.00 uur. Zuz & zo ligt aan de Nieuwe Wetering 1 te Lierderholthuis.