pomp cup beste eurosportring toernooi

De Pomp Cup die elk jaar in Heino wordt gehouden, is het beste toernooi dat in Eurosporting-verband in Nederland gespeeld wordt. Dat meldt VV Heino op haar site. “Super! Met trots op weg naar de 10e editie in 2013!”

Het Pomp Cup-toernooi wordt al jaren gespeeld op het sportpark van VV Heino. Het is een internationaal treffen van jeugdvoetballers.

Eurosportring vertelt op haar site: “Ieder jaar weer is het op dit internationaal voetbaltoernooi in Heino een feestje. Dat komt niet alleen door het enthousiasme en de jarenlange ervaring van de organisatoren, maar zeker ook door de fantastische locatie. Overnachten doe je even verderop op het zomerkamp Heino, waar altijd wat te doen is! Ga naar de film, bezoek de disco of neem een duik in het zwembad. Niet zo vreemd dus dat voetballiefhebbers uit vele landen dit internationaal voetbaltoernooi in Heino bezoeken!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.