Home / archiefcentraal / pomp cup beste eurosportring toernooi

pomp cup beste eurosportring toernooi

De Pomp Cup die elk jaar in Heino wordt gehouden, is het beste toernooi dat in Eurosporting-verband in Nederland gespeeld wordt. Dat meldt VV Heino op haar site. “Super! Met trots op weg naar de 10e editie in 2013!”

Het Pomp Cup-toernooi wordt al jaren gespeeld op het sportpark van VV Heino. Het is een internationaal treffen van jeugdvoetballers.

Eurosportring vertelt op haar site: “Ieder jaar weer is het op dit internationaal voetbaltoernooi in Heino een feestje. Dat komt niet alleen door het enthousiasme en de jarenlange ervaring van de organisatoren, maar zeker ook door de fantastische locatie. Overnachten doe je even verderop op het zomerkamp Heino, waar altijd wat te doen is! Ga naar de film, bezoek de disco of neem een duik in het zwembad. Niet zo vreemd dus dat voetballiefhebbers uit vele landen dit internationaal voetbaltoernooi in Heino bezoeken!”

Lees ook

‘Na de teleurstelling begint het nu weer te kriebelen’

Luttenbergsfeest in afgeslankte vorm: drie terrassen geopend en een klein omlijstend programma LUTTENBERG – Ruud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.