Home / archiefcentraal / politie zoekt getuigen pinpas roof wijhe

politie zoekt getuigen pinpas roof wijhe

Een 86-jarige man in een scootmobiel is vrijdagmiddag rond 15.30 uur bij de Rabobank in Wijhe ongemerkt bestolen van zijn pinpas. Tijdens het pinnen werd de man aangesproken door twee onbekende meisjes. Omdat de man het niet vertrouwde controleerde hij na het pinnen zijn portemonnee. Zijn pinpas bleek niet meer in zijn portemonnee te zitten. Hierop liet de man meteen zijn pinpas blokkeren. Er bleek nog geen geld van zijn rekening afgehaald te zijn.

De twee onbekende meisjes waren licht getint en vermoedelijk 14 en 20 jaar oud. Beiden waren donker gekleed, en droegen een hoofddoek. Mogelijk hoorden de meisjes bij een iets oudere vrouw (tussen de 30 en 40 jaar) die gedurende het incident aan de overkant van de weg stond toe te kijken. Zij had eveneens een getinte huidskleur en halflang zwart haar.

Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.