politie waarschuwt voor illegale jassenverkoper

De politie waarschuwt inwoners van Zwolle, Deventer en Raalte voor een man die illegaal jassen verkoopt. Afgelopen maandag werd bij de woning van een 83-jarige inwoonster van Zwolle aangebeld door een onbekende man. De man bood op vrij agressieve en intimiderende wijze twee jassen te koop aan en wist de woning binnen te komen.

De bejaarde vrouw werd door de man overrompeld en betaalde ruim 100 euro voor de twee jassen die uiteindelijk niet nieuw bleken te zijn. De politie ontving de afgelopen tijd meerdere soortgelijke meldingen uit de regio en waarschuwt mensen voor deze man.

De politie adviseert mensen om niet op de aanbieding van de man in te gaan en het gesprek meteen te beëindigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.