Home / archiefcentraal / ploegwedstrijden wesepe

ploegwedstrijden wesepe

Jong Wesepe presenteert voor de 51ste keer haar ploegwedstrijden. Ze worden gehouden op de Weseper Enk, ter hoogte van de Koedijk op zondag 14 oktober, aanvang 09.45 uur. Na het grote succes van vorig jaar met het 50-jarig jubileum zijn er weer een aantal onderdelen in het programma gebleven.

Er zal weer een hoogwerker aanwezig zijn om te genieten van het uitzicht over Wesepe en natuurlijk het goed bekijken van de ploegvelden. Bovendien is er weer aan de kinderen gedacht, ze kunnen zich weer vermaken in de springkussen. Na afloop is er een feest in de tent dat begint om 14.30 uur.

Lees ook

Nieuw in Raalte: powerwalking

RAALTE – In Raalte is een powerwalkingclub opgericht. Zaterdag 17 april staat de eerste training …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.