peuters lief soms lastig

Carinova in Raalte houdt op dinsdag 30 oktober de themabijeenkomst ‘Peuters lief, soms lastig’ in het wijkgebouw aan de Monumentstraat 55a in Raalte. De gratis bijeenkomst, die duurt van 19.30 tot 21.00 uur, is bedoeld voor de ouders, grootouders of vaste oppas van peuters en kleuters tot vier jaar.

Peuters kunnen je soms behoorlijk uitdagen. Hoe lang moet je geduld hebben? De achtergrond van dit soort vragen ligt meestal ook in de lichamelijke, sociaal- emotionele en verstandelijke ontwikkeling van je kind. Wat is de rol van de peuterpubertijd, zelf ‘nee’ (leren) zeggen en wat is de rol van fantasie en gevoelens voor je kind. Welke gevolgen heeft het denken van uw kind en in hoeverre mag je een beroep doen op zijn geweten en de rol van taal bij dit alles. Al deze onderwerpen komen aan bod tijdens de bijeenkomst.

Voor deelname aan de bijeenkomst is opgave – het liefst vóór 24 oktober – noodzakelijk. Dit kan via 0900-8662 (lokaal tarief) of via jgzraalte@carinova.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.