passion 4 spirit geeft zumbales in pinokkio

Met veel succes heeft Passion 4 Spirit begin deze maand een Zumba-instuif georganiseerd in de Black Box van de school Capellenberg in Wijhe. Het was een geslaagde Zumba-instuif. Door omstandigheden kunnen de lessen niet van start gaan op deze locatie. Daarom is snel gezocht naar een andere passende mogelijkheid.

Zumba Boerhaar

De Zumba- Fitness lessen worden op donderdagen gegeven van 18.30 tot 19.30 uur in Pinokkio in Boerhaar. Instromen is elke week mogelijk, iedereen vanaf 14 jaar mag gratis een proefles nemen.

De kosten voor volwassenen bedragen 7,50 euro per les, studenten betalen 6 euro. Neem een flesje water, een handdoek, sport- of dansschoen en luchtige kleding mee.

Carlien Woudwijk van Passion 4 Spirit in Raalte daagt iedereen uit om dansend te bewegen op wereldse muziek. Zumba is vrolijk, leuk en effectief en heeft 35 procent fitness in elke dans. Het versterkt je conditie en zelfvertrouwen.

Natuurlijk draagt het bij aan afvallen of een gespierder en sterker lichaam!

Alternatieven

Mis je een les, dan kun je deze altijd in halen, elke woensdag van 19.00 tot 20.00 uur in gymzaal ‘t Raan in Raalte Noord, of vrijdag van 18.30 uur tot 19.30 uur in sporthal het Horsthuis in Broekland. Op deze locaties kun je ook elke week (behalve tijdens schoolvakanties) instromen om Zumba-lessen te volgen.

Neem voor meer informatie contact op met Carlien Woudwijk van Passion 4 Spirit.

Hagenvoorde 22 in Raalte – Noord

8103 PE Raalte

0572-351304 / 06-24859626

cwoudwijk@hotmail.com

staging2.passion4spirit.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.