pallet party indoor tentfeest bij dll

Een aantal van die feesten kreeg een vergunning van de Gemeente Raalte, zo ook ‘Tone’s Summerjam’. Dit festivalletje richt zich vooral op bands en DJ’s. Een gedeelte van de organisatie van ‘Tone’s Summerjam vond dat er nog wel een feest bij kon. En dat heeft geresulteerd in de Pallet Party: een indoor tentfeest met wel wat andere muziek: geen bands, alleen DJ’s.

Een open concept dat effectief kan worden aangekleed met pallets. De eerste (buiten)editie was meteen een succes met techno, dubstep, drum & bass, hardstyle en hardcore en honderden uitzinnige muziekliefhebbers. De tweede editie kon door omstandigheden niet gehouden worden op de oude locatie, dus zochten de organisatoren naar een alternatief. Uiteindelijk is besloten om de Pallet Party bij De Leeren Lampe onder te brengen en wel op zaterdag 26 januari 2013.

De Leeren Lampe zal worden aangekleed met pallets, heel veel pallets. De bezoekers kunnen vier zalen bezoeken met elk haar eigen muziekstijl(en). In de Music Factory house, tech-house, live-acts en hiphop, een zaal met dubstep en drum & bass, een technozaal en in de Club Light hardstyle en hardcore. De Leeren Lampe en de organisatie van de Pallet Party zijn op dit moment druk bezig met de verdere invulling van de Pallet Party.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.