ozc veterinnen heten moeders ovc welkom

In het Ommer Nieuws van 26 september jl vernamen de veterinnen van OZC dat zij naast leuke buurmannen er ook een aantal sportieve buurvrouwen erbij gekregen hebben. Blij verrast dat er nog meer dames in het mooie Ommen wonen die het zelfde doel nastreven, willen de veterinnen van OZC de nieuwe buurvrouwen uitnodigen voor een krachtmeeting op de groene mat. Na deze sportieve inspanning willen ze graag onder het genot van drankje graag nader kennis maken met de moedertjes van OVC. Van zelfsprekend hoeft dat niet op stel en sprong te gebeuren, de moedertjes moeten natuurlijk eerst nog een beetje trainen.

De dames van OZC zijn al bijna 6 jaar elke donderdagavond van 19.15 tot 20.30 uur samen aan het oefenen. Ina Makkinga heeft dan de leiding in handen, met af en toe een trainingsoefening maar meestal draait het op een onderling partijtje uit.

Aan het eind van het seizoen wordt er met enige regelmaat een wedstrijd gespeeld tegen andere teams. Gerrie Dunnewind is dan verantwoordelijk voor de organisatie, zij regelt een plekje op het veld en zorgt voor een scheidsrechter. De tegenstanders zijn over het algemeen van het zelfde kaliber, dames die graag een uurtje in de week willen voetballen.

Bij het team van OZC is het aantal liefhebbers flink gegroeid dit na aanleiding van een aantal dames dat tegen hun kinderen had gespeeld aan het eind van het vorig seizoen. De dames waren zo enthousiast geworden dat ze besloten om zelf ook een balletje te gaan trappen. De oudere garde heeft deze dames inmiddels de kneepjes van het spel bij gebracht.

Na de training wordt er vanzelfsprekend in de kantine na gebabbeld over alles behalve voetbal onder het genot van een biertje. Dus moedertjes van OVC schroom niet en steek een keer het trainingsveld over voor een eerste kennismaking daarna kunnen we een datum prikken voor het echte werk. Wees welkom

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.