overijssels kamerkoor houdt concert in olst

Het Overijssels Kamerkoor houdt zondag 4 november, onder leiding van zijn dirigent Eugène van Boheemen, een concert in de Dorpskerk van Olst. Het Overijssels Kamerkoor heeft een naam opgebouwd vanwege zijn vernieuwend koorrepertoire. Het betreft deze keer koormuziek uit het Engels taalgebied, te weten Engeland, Amerika en Australië.

Het concert bevat muzikale beschrijvingen van liefdes en de grootsheid de natuur. Om een paar voorbeelden te noemen: de sfeer rond de rotsformatie Uluru in Australië (Stephen Leek), de gevaren van het rif en stil geluk op het water van Samuel Barber. Gustav Holst beschrijft het boerengeluk en, in een shanty dat door de mannen gezongen wordt, het harde leven van de zeeman en de gevaren van de zee.

Het concert duurt ruim een uur en er is geen pauze. Na het concert is er de mogelijkheid om een glaasje te drinken in De Bastiaan.

Het concert start om 15.00 uur en kaarten kosten 15 euro aan de deur. In de voorverkoop betaal je 12,50 euro voor een kaartje. Bezoekers tot 18 jaar kunnen het concert gratis bijwonen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Korten, de VVV’s Olst/Wijhe en via onze website staging2.overijsselskamerkoor.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.