oudejaarsconference dolf jansen in wijhe

Dolf Jansen, cabaretier, schrijver en muzikant treedt zaterdagavond 27 oktober op in het Capellenborg Theater te Wijhe. Daar geeft Dolf de oudejaarsconference van 2012. Binnen de negentig minuten en in soms hoog tempo wordt het volledige jaar doorgenomen, afgewerkt en uitgebeend. Van Elfstedentoch-niet tot de val van het kabinet, Nick en Simon en vele andere grote gebeurtenissen. Met veel grappen en flarden poëzie.

In 2008 geeft Dolf voor het eerst in zijn eentje een oudejaarsconference. In 2010 doet hij dit nogmaals. Het jaar van het vergaan van de wereld moet natuurlijk ook een oudejaarsconference krijgen.

Dolf is creatief. Hij schrijft, veel en vaak en heeft altijd zijn grappen klaar. Ook dit jaar is er dus weer een oudejaarsconference. Voor een extra oudejaarsgevoel worden er oliebollen geserveerd. Dit wordt verzorgd door Bakkerij Jolink uit Wijhe.

Dolf Jansen was al eerder te gast in Wijhe. In 2009 heeft hij met een grote groep hardlopers een ‘Rondje Dolf’ gelopen. Dit initiatief heeft hij daarna nog bij veel optredens doorgezet.

De voorstelling van zaterdag 27 oktober begint om 20.15 uur en kaarten kosten 15 euro per stuk. De kaarten kunnen worden besteld via staging2.theatersolstwijhe.nl

Daarnaast kunnen er tickets worden gekocht bij de onderstaande verkoopadressen:

Postagentschap Bourquin, Langstraat 66, Wijhe

Boek- en kantoorvakhandel Korten, Geertsstraat 19-21, Olst

Holstohus (VVV-balie), Jan Schamhartstraat 5, Olst

Kijk voor meer informatie over de voorstellingen op staging2.theatersolstwijhe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.