oplegger van industrieterrein raalte gestolen

Een oplegger vol staal is in de nacht van woensdag op donderdag van een bedrijfsterrein aan de Heesweg in Raalte gestolen. Het betreft een oplegger van het merk Broshuis (type3aou-14-22l) met het kenteken OB-52-XY. Het staal was knalgeel gespoten.

Op bewakingsbeelden is te zien dat er rond middernacht, vanaf de Heesweg, een truck het terrein oprijdt en dat die later, met de gestolen oplegger, via de Kaagstraat verdween.

Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met deze diefstal wordt gevraagd contact op de te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem met Bel M. (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.