open huis notariskantoor levert 2400 euro op

Het open huis van notariskantoor Procee Oors Van der Werf heeft stichting Kacema 2.400 euro opgeleverd. Vorige week donderdag toonden de notarissen hun nieuwe kantoorpand aan de Munstersestraat in Raalte voor belangstellenden opengesteld. Het open huis werd volgens Procee Oors Van der Werf zeer goed bezocht.

Procee Oors Van der Werf heeft haar bezoekers gevraagd een gift te doen aan de in Raalte gevestigde stichting: Stichting Kacema. Stichting Kacema stelt zich ten doel het bieden van (financiële) hulp aan het tehuis voor momenteel 42 weeskinderen. Het kindertehuis “Kacema Musuma” staat in Kawambwa (Zambia).

Deze stichting tracht haar doel te verwezenlijken door de beschikbare financiën direct en zonder tussenkomst van derden aan te (laten) wenden voor de huisvesting en verzorging van de kinderen .

Voor meer informatie over deze stichting kunt u terecht op staging2.kacema.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.