op de wachtlijst voor deelname csi salland

De eerste editie van het internationaal concours CSI Salland (4 tot en met 7 oktober) is nog niet van start of het eerste succes mag al genoteerd worden. De animo onder de springruiters is zo groot dat er inmiddels een wachtlijst is om te mogen rijden in Manege Bartels in Mariënheem.

“We hebben nu 118 ruiters op de deelnemerslijst staan. Ze komen uit 23 verschillende landen en brengen samen meer dan 300 paarden mee”, vertelt Chris van Dam namens organisatiebureau EQ International.

CSI Salland biedt vier dagen lang internationale springsport, waar verschillende topruiters op af komen. Zo verschijnt de Olympisch kampioen van 2000, Jeroen Dubbeldam, aan de start, maar ook de broers Ben en Wim Schröder, Hendrik-Jan en Frank Schuttert, Leopold van Asten, Peter Geerink en Willem Greve. Op zondagmiddag 7 oktober sluit CSI Salland af met de Grote Prijs op het 1,45 meter niveau, waarin 23.000 euro te verdelen is.

De Sallandse avond op vrijdag belooft een mooi feestje te worden, met onder meer de Sallandse singer-songwriter Erwin Nyhoff, finalist van The Voice of Holland. Voor meer informatie zie staging2.csisalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.