oosterse en westerse muziek ontmoeten

In de Brasserie ‘En Progresse’ op de Haere in Olst is op zondag 21 oktober een optreden van One World Jam. Het optreden start om 15.00 uur en is gratis te bezoeken.

One World Jam bestaat uit Henk van Glabbeek en Behzad Barrazandeh. Zij treden op met gitaar, zang, piano en santoor. De santoor is van oorsprong een hindoestaans muziekinstrument met snaren die bespeeld worden met kleine hamertjes en zal zorgen voor oosterse sferen. Henk van Glabbeek zorgt voor de ontmoeting met de westerse muziek.

Het optreden maakt deel uit van de culturele zomerprogrammering bij ‘En Progresse’. De zomerprogrammering eindigt een week later op zondag 28 oktober met een festivaldag. Voor meer informatie zie staging2.enprogresse.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.