ook dierenartsen in salland houden open dag

Voor het eerst wordt de Landelijke Open Dag Dierenartsen gehouden. Hier doen ook een aantal dierenartsenpraktijken in Salland aan mee. De open dag wordt gehouden op zaterdag 6 oktober en biedt de mogelijkheid een kijkje achter de schermen te nemen bij de dierenarts.

Diergeneeskundig Centrum Midden Salland in Raalte opent van 11.00 tot 15.00 uur haar deuren voor belangstellenden. Er is een afwisselend programma gemaakt, zodat bezoekers zich niet hoeven te vervelen. Zo is er een rondleiding door de praktijk waarbij je alles kunt vragen aan de dierenarts of assistente en is er een gedragsdeskundige voor zowel katten als honden aanwezig. Er staan informatiestands van dierenpensions en een dierencrematorium en er worden demonstraties gegeven van onder andere hondenscholen de Lijn en Slooijer. Verder is er een draaimolen, springkussen en poffertjeskraam aanwezig en kunnen kinderen zich laten schminken.

Het diergeneeskundig centrum vraagt bezoekers om bij voorkeur lopend of op de fiets te komen wegens het beperkte aantal parkeerplekken. Bezoekers die toch met de auto komen kunnen parkeren bij Beaphar B.V. aan de Drostenkamp 3.

In Haarle wordt op 6 oktober een nieuwe dierenkliniek geopend. Dit wordt gedaan in combinatie met de open dag en ook hier kunnen belangstellenden zich melden voor een kijkje achter de schermen. Van 11.00 tot 16.00 uur zijn geïnteresseerden welkom om een kijkje te komen nemen in de nieuwe dierenartsenpraktijk van LindenHoff Dierenartsen aan de Raalterdijk 5 . Ook voor de kleine dierenvriendjes zal hier van alles te doen zijn. In Haarle staan stands van Horse Aquatherapy van de familie Vastenholt uit Olst en van paardentandarts Niek Jansen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.