onrust binnen st caecilia raalte

De Twirlgroep van de muziekvereniging is gestopt. Naar verluidt komt dat door problemen tussen leden uit die groep en een nieuwe trainster. Een aantal leden van die groep had al langer twijfels om door te gaan, maar toen de nieuwe trainster heel andere dingen wilde doen dan de meiden uit de groep voorheen deden, was dat voor de groep de spreekwoordelijke druppel.

Ook in de slagwerkgroep is onrust ontstaan. Toen de slagwerkinstructeur vorig jaar ontslagen werd door het bestuur, zonder dat de slagwerkers hierover geraadpleegd waren, nam een aantal slagwerkers onmiddellijk afscheid van de Raalter muziekvereniging.

De trainster van de majorettes en minirettes heeft afgelopen donderdag te horen gekregen dat het bestuur niet verder met haar wil. De betreffende trainster was ook betrokken bij de opzet van een nieuw beleidsplan van de vereniging. Of haar afscheid daarmee te maken heeft, wilde Postma niet vertellen.

Overigens spreekt voorzitter Postma niet van onrust binnen de vereniging. “Ik zou het eerder meningsverschillen noemen. Voor de rest wil ik er nu verder niet op ingaan.” Dinsdagavond vergadert het bestuur, waar ook overleg wordt gepleegd over het feit of we een inhoudelijke reactie mogen verwachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.