olst wijhe en raalte dragen bij aan langste eettafel

Mensen uit de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte die wel een gezellige avond konden gebruiken Op konden op zaterdag 29 september samen aan tafel in het kader van de langste eettafel van Nederland. Maar liefst 56 mensen genoten van een drie gangen menu in de brasserie van het Holstohus en hadden aansluitend veel plezier bij de theatervoorstelling van Pieter Derks.

In heel Nederland gaan mensen deze week aan tafel. Door alle tafels aan te melden op de website staging2.komdedeuruit.nl en digitaal te verbinden, vormen we samen de Langste Eettafel van Nederland. Dit initiatief wordt landelijk georganiseerd door Coalitie Erbij.

Het idee sluit aan bij het thema van de Week tegen Eenzaamheid: “kom de deur uit”. Immers samen eten is een gemakkelijke en leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten of elkaar beter te leren kennen. De stand van de landelijk eettafel is op dit moment 9 kilometer. Met de aansluiting van onze 56 mensen á een halve meter uit Olst-Wijhe en Raalte een mooie bijdrage.

De gemeente Olst-Wijhe en de stichtingen Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorg en vrijwilligerszorg, Welzijn Ouderen, Kulturhus en Theaters Olst-Wijhe wilden zich graag aansluiten bij de Langste Eettafel en hebben samen voor de organisatie gezorgd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.