oktoberfest in de schoenmaker

Het Oktoberfest is al enkele jaren een van de toppers van de kroegcompetitie. Deze keer wordt de activiteit georganiseerd door een andere club dan voorheen. Dat zal zich ook uiten in de invulling van de avond. Het café wordt omgetoverd tot een grote skihut: lange tafels, feestelijke doeken en natuurlijk grote pullen bier (halve liters). De dames dragen dirndls, de heren de welbekende Duitse klederdracht, inclusief Lederhosen. Een DJ draait skihutmuziek. Daarnaast wordt er gezorgd voor ‘Bratwurst’ en ‘Currywurst’.

“Het zou mooi zijn als iedereen zoveel mogelijk komt in Duitse klederdracht, maar dat is niet verplicht”, stelt Jan te Wierike, mede-eigenaar van De Schoenmaker. “Het belangrijkste is dat we feest in de keet krijgen! En dat gaat vast lukken. Ik heb begrepen dat er bussen vanuit Haarle en Mariënheem komen!”

Aanvang is om 21.00 uur. De entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.