oefenen met de ov chipkaart in wijhe

De strippenkaart voor bus is verdwenen. Ook de mogelijkheid om een treinkaartje te kopen bij boekhandel Schippers is gestopt. Het is voor veel ouderen onbekend hoe ze nu moeten reizen. Daarom organiseert de ANBO Wijhe een presentatie over het openbaar vervoer met speciale aandacht voor het gebruik van de OV-chipkaart.

De presentatie wordt op woensdag 10 oktober van 14.00 tot 16.00 uur gehouden in de Havenpoort in Wijhe.

Mensen zullen in de gelegenheid worden gesteld om in een bus het gebruik van de OV-chipkaart te oefenen, een proefreisje met het openbaar vervoer dus. Iedereen wordt van harte uitgenodigd voor deze interessante bijeenkomst.

Niet-leden betalen slechts een geringe vergoeding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.