normaal coverband in cafe de hoppe

Gin Gedonder, een Normaal coverband, treedt op zaterdag 6 op in cafe de Hoppe in Broekland. De populariteit van de Normaal coverband wordt steeds groter. De band maakt er een complete show van. De nummers van Normaal worden op een ouderwetse goede wijze gespeeld, strak, rockend met passie en humor. Zoals de Achterhoekers dat vroeger zelf ook deden tijdens hun veldtochten. Wekelijks zet GG cafés, schuurfeesten en feesttenten door het hele land op de kop met hun ‘Normale muziek’.

Gin Gedonder is 14 jaar geleden opgericht door een stel vrienden uit de omgeving Meppel die vanuit hun voorliefde voor dialectrock besloten samen muziek te maken. Vanaf het prille begin had de band de intentie om nummers van Normaal te gaan spelen. De laatste jaren speelt de band met succes in dezelfde samenstelling: voornamelijk de oudere succesnummers en klassiekers van de groep Normaal.

Meer informatie over de band is ook te vinden op staging2.normaalcoverband.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.