nk dynamictennis dubbel in olst

Onder veel publieke belangstelling werd op 7 oktober het Nederlands Kampioenschap Dynamictennis Dubbel gespeeld in sporthal De Hooiberg in Olst. Dit toernooi werd georganiseerd door drie verenigingen: DTO-Olst, DTTC Deventer en TTV Wijhe.

Dynamictennis is een combinatie van tennis en tafeltennis en wordt gespeeld op een veld met de afmetingen van badminton. Wethouder Ans Otterloo verzorgde de officiële opening. Zij benadrukt dat het goed is dat er initiatieven worden ontplooid om mensen te laten bewegen, want bewegen is goed voor iedereen. Na de opening ging het sportieve gedeelte van start.

Gedurende de gehele dag werd er door alle deelnemers (39 dubbels) gespeeld. In een prima sfeer en in een perfecte organisatie werd gestreden op het scherpst van de snede. De sport is voor jong en oud, zo deden er zelfs drie veertienjarige mee. Aan het einde van de dag werden de prijzen uitgereikt door de voorzitter van de DTBN, dhr. Wim Fennis.

In de drie klassen was de top drie aan het eind van de dag als volgt:

Klasse A/B

1. Paul Sommers/Koos Sommers, vereniging TAFLAN (Langenboom)

2. David van Loenen/Dennis de Kruif, WSV (Apeldoorn)

3. Niek de Vos/Danny Willems, DTVRR (Rosmalen)

Klasse C

1. René Heins/Hans Bosch, WSV (Apeldoorn)

2. Noël Frederiksen/Rick Stevens, Pajodos (Pannerden)

3. Leen Serano/Annie Goedhart, DTTC (Deventer)

Klasse D

1. Piet Dauphin/Wim Schoenmakers, Vereniging Maasgouw (Maasgouw)

2. José Vink/Jos Bergevoet, ODG/WIJHE (Gendt/Wijhe)

3. Gerrit Vink/Hans, ODG (Gendt)

Meer informatie over Dynamictennis is op te vragen bij Dynamictennis Olst, j.h.derickx@kpnmail.nl of wtenvoorde@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.