Home / archiefcentraal / nieuwe webshop epjan oosterwechel

nieuwe webshop epjan oosterwechel

EP:Jan Oosterwechel in Raalte heeft sinds vrijdag een eigen webshop. Via www.epjanoosterwechel.nl kunnen klanten moeiteloos artikelen op het gebied van persoonlijke verzorging, computer en telefonie en beeld en geluid bekijken, bestellen en laten bezorgen. Ook keukenartikelen en huishoudelijke artikelen kunnen via de nieuwe webshop worden aangeschaft. Op deze manier gaat de winkel in Raalte met de tijd mee.

Naast de webshop blijft EP:Jan Oosterwechel toch ook de vertrouwde winkel die zich kenmerkt door het bieden van goede service. “Die persoonlijke noot, je klanten kennen en weten wat ze willen. Dat wordt hier in Salland enorm gewaardeerd en zal altijd het uitgangspunt zijn.”

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.