nieuwe webshop epjan oosterwechel

EP:Jan Oosterwechel in Raalte heeft sinds vrijdag een eigen webshop. Via staging2.epjanoosterwechel.nl kunnen klanten moeiteloos artikelen op het gebied van persoonlijke verzorging, computer en telefonie en beeld en geluid bekijken, bestellen en laten bezorgen. Ook keukenartikelen en huishoudelijke artikelen kunnen via de nieuwe webshop worden aangeschaft. Op deze manier gaat de winkel in Raalte met de tijd mee.

Naast de webshop blijft EP:Jan Oosterwechel toch ook de vertrouwde winkel die zich kenmerkt door het bieden van goede service. “Die persoonlijke noot, je klanten kennen en weten wat ze willen. Dat wordt hier in Salland enorm gewaardeerd en zal altijd het uitgangspunt zijn.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.