nieuwe hoofdsponsor voor go ahead eagles

Go Ahead heeft een nieuwe hoofdsponsor. Dat heeft de club vrijdagavond bekendgemaakt. Het logo van telecombedrijf Euphony zal dit seizoen op de t-shirts van de voetballers prijken.

De sponsordeal is het resultaat van doorgedreven onderhandelingen tussen beide partijen. “Wij zijn heel blij met de samenwerking met Euphony, een nieuw landelijk opererend bedrijf”, zegt Edwin Mulder, voorzitter van Go Ahead Eagles. “In de zomer zijn de eerste contacten gelegd. Toen is al meteen de intentie vastgelegd om met elkaar in zee te gaan. Maar gelijktijdig hebben we ook afgesproken om in eerste instantie ons goede doel Join4Energy de kans te bieden via ons shirt haar naamsbekendheid te vergroten. Nu we kunnen stellen dat we daarin zijn geslaagd, is het moment daar om Euphony te laten verschijnen op de shirts.”

Beide partijen geloven in toekomstig succes. Euphony heeft als doel haar activiteiten op de Nederlandse markt verder uit te breiden. Met Go Ahead Eagles ziet Euphony een professionele partner om het merk Euphony in Oost-Nederland stevig neer te zetten. Voetbal biedt Euphony een podium om dat te verwezenlijken. Om diezelfde reden is het almaar groeiende telecombedrijf in de zomer van dit jaar ook hoofdsponsor geworden van eredivisieclub Willem II. In België is Euphony al enkele jaren hoofdsponsor van topvoetbalclub KRC Genk, dat een jaar geleden nog in de UEFA Champions League speelde.

Over de financiële details van de sponsordeal doen beide partijen geen uitspraken. Edwin Mulder: “De bijdrage van Euphony vormt een substantiële basis van onze inkomsten. We mogen de samenwerking tussen Go Ahead Eagles en Euphony uniek noemen, volgens de Nederlandse sponsorbegrippen.” Beide partijen spreken van een win-win situatie en samen groeien is de gezamenlijke doelstelling. Euphony is hierin bijzonder succesvol. In haar thuisland België heeft ze al jaren een succesvolle samenwerking met de voetbalclub Racing Genk. En voor de supporters is het helemaal een winnend concept. Enerzijds kunnen ze besparen op de kosten van telecommunicatie en energie, én tegelijk kunnen ze hun club sponsoren. “Want afgesproken is dat Go Ahead Eagles voor elke nieuwe klant van Euphony mee profiteert” aldus Pieter Monsma van Euphony.

Over Euphony

Euphony is een van de snelst groeiende dienstenbedrijven in Europa met zo’n 1,4 miljoen gebruikers. Naast onder meer vaste en mobiele telefonie, digitale televisie en internetdiensten biedt Euphony ook elektriciteit en aardgas aan. Euphony heeft een duidelijk doel voor ogen: haar klanten zo snel, eenvoudig en voordelig mogelijk toegang bieden tot die voorzieningen waarvan ze dagelijks gebruik maken. De verkoop van alle diensten gebeurt door middel van mond-tot-mondmarketing via een netwerk van zelfstandige consultants en aanbevelingen van tevreden klanten. Euphony investeert niet in advertenties of massamailings en kan op die manier competitieve prijzen garanderen.

Euphony is sinds mei 2000 actief in België en Nederland en biedt hoge kwaliteit aan tegen concurrerende prijzen. De diensten worden aangeboden aan particulieren en ondernemers. Euphony kan hierbij rekenen op de samenwerkingsverbanden met solide en betrouwbare partijen zoals KPN Wholesale en Greenchoice. Euphony heeft kantoren in Antwerpen, Belgrade en Nieuwegein (Nederland), telt 150 interne medewerkers en beschikt over een netwerk van 5.000 zelfstandige consultants.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.