Home / archiefcentraal / nieuwe carinova fiets voor wijkteam olst

nieuwe carinova fiets voor wijkteam olst

In Olst is het wijkteam van Carinova Verpleging en Verzorging voorzien van een echte thuiszorg wijkfiets. Deze week ontving Carinova coördinerend wijkverpleegkundige Petra Kruger en haar team de fietssleutel van Logt Tweewielers uit Olst, die de fiets leverde. Logt Tweewielers deed er ook nog een fietsslot bij kado.

Voor de wijkverpleegkundigen is de fiets een uitkomst. Om snel bij de cliënten te kunnen komen gaven de wijkverpleegkundigen aan een bedrijfsfiets op prijs te stellen. Vaak ben je met een fiets nog sneller dan met de auto.

Dit sympathieke idee voor een fiets is direct door Carinova opgepakt. Conform de wens van de verpleegkundigen is het een moderne en praktische fiets in opvallende Carinova kleuren, voorzien van stevige achterdrager en voordrager met mand. Met de stabiele standaard kan de Carinova fiets netjes voor de huizen van de cliënten worden geparkeerd.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.