Home / archiefcentraal / nieuwbouw rohda vrijdag geopend

nieuwbouw rohda vrijdag geopend

De vier nieuwe kleedkamers en instructieruimte op sportpark Tijenraan in Raalte worden vrijdag geopend. In het voorjaar van 2012 Is Rohda Raalte begonnen met de bouw van een instructieruimte annex vier kleedkamers. De directe aanleiding was het ontwikkelen van de Sallandse jeugd, zowel in theorie als praktijk, op het gebied van sport en cultuur, via de Sport- en Cultuur Academie Salland (SCAS).

Ruim een half jaar na de start, staat er een prachtig, multifunctioneel en toekomstgericht gebouw. De instructieruimte biedt goede mogelijkheden voor diverse andere praktische toepassingen. Naast de instructieruimte op de eerste verdieping bevinden zich op de begane grond van het gebouw vier kleedkamers, waaraan Rohda dringend behoefte had.

De opening van de nieuwbouw wordt vrijdagavond om 19.00 uur verricht. Geïnteresseeren zijn 18.30 uur welkom in de Rohdakantine aan de Zwolsestraat in Raalte.

Direct na de officiële opening is er gelegenheid om het nieuwe gebouw te bezichtigen, waarna er in de kantine gelegenheid is na te praten met elkaar en met de mensen die vanaf het begin actief bij dit project betrokken zijn geweest.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.