Home / archiefcentraal / nieuwbouw rohda geopend

nieuwbouw rohda geopend

Ruim een half jaar na de start, staat er een prachtig, multifunctioneel en toekomstgericht gebouw. De instructieruimte biedt goede mogelijkheden voor diverse andere praktische toepassingen. Naast de instructieruimte op de eerste verdieping bevinden zich op de begane grond van het gebouw vier kleedkamers, waaraan Rohda dringend behoefte had.

Het gebouw is van Rohda zelf, de financiering is door de roodgelen zelf geregeld. Door vrijwilligers zijn er ongeveer 4000 manuren in de bouw gestoken. Onder hen was Harrie Meijer die er ongeveer 440 werk in stak. Hij ontving dan ook de eerste obligatie van het nieuwe gebouw.

Lees ook

‘Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers’

ZWOLLE – “Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers en hun gezinnen”. Dat zegt Gert Harm …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.