nieuw winkelgebied wijhe feestelijk in gebruik

Het nieuwe winkelgebied van Wijhe is afgelopen zaterdag op feestelijke wijze in gebruik genomen. Na de officiële opening van de haven/loswal en het centrum door Burgemeester Strien, wethouders en een genodigde gedeputeerde, was het de beurt aan de voorzitter van de ondernemersvereniging, Tiny Bergevoet, om het nieuwe logo officieel te presenteren. Vanuit een hoogwerker schoof zij de laatste banner met daarop ‘Welkom in Gastvrij Wijhe’ uit. Op de banner was ook het nieuwe Twitteraccount te zien. Via @gastvrijwijhe is vanaf nu het nieuws ook via Twitter te volgen.

In de Langstraat en bij de Poort van Wijhe gaven diverse verenigingen demonstraties en nodigden ze de bezoekers uit mee te doen. Het was al met al een geslaagde opening. Er is nog de gehele week een feestelijke kraslotenactie. Bij iedere aankoop in het winkelgebied ontvangt de consument een kraslot. Wanneer drie keer het nieuwe logo ‘Gastvrij Wijhe’ tevoorschijn komt win je één van de vijftig ‘gastvrije prijzen’. Deze worden na zaterdag 20 oktober bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.