nieuw tijdperk voor 1 en al reclame in raalte

Marlon Lorkeers en Jiffree Wichers Schreur wisten voor zichzelf al wel dat ze een goede beslissing hadden genomen door met 1 & al reclame naar industrieterrein De Zegge in Raalte te verhuizen. Maar het is prettig als dat in de eerste maand ook nog eens door vele oude en nieuwe klanten wordt bevestigd. ‘Het is onvoorstelbaar hoeveel aanloop we al hebben gehad. En de reacties zijn zonder uitzondering positief. Klanten vinden het een mooi en prettig gebouw.’

De verhuizing naar het nieuwbouwpand aan de Zompstraat 31 in Raalte, die in de afgelopen bouwvak plaatsvond, betekende het einde van het tijdperk Haarle. Een tijdperk waarin eerst Wichers Schreur zeven jaar geleden alleen en later samen met levenspartner Marlon en de drie overige personeelsleden het signbedrijf naar het huidige niveau tilde.

De groei in de orderportefeuille en de daarmee gepaard gaande omzet zorgde voor de bekende groeistuipen. ‘We zijn natuurlijk hartstikke blij met deze groei, maar onze locatie in Haarle was er niet helemaal op berekend. Het was de laatste tijd behelpen en we liepen elkaar nog wel eens in de weg. Maar voordat je een grotere werkruimte hebt gerealiseerd, ben je inclusief het denkproces wel een aantal jaren verder. Zeker als het zoals in onze situatie ook nog eens gaat om nieuwbouw.’

In de zoektocht naar een nieuwe locatie richtten de twee al snel hun blik op Raalte. Een logische keuze, omdat negentig procent van hun huidige klantenkring de wortels in Raalte en omgeving heeft liggen. En omdat Raalte op het gebied van ondernemen veel potentie heeft. Dat heeft de ervaring in de eerste maand al wel uitgewezen. ‘We hebben bedrijven over de vloer gehad die we in Haarle nog nooit hebben gezien. Dat is toch wel de meerwaarde van het industrieterrein in een grotere plaats als Raalte. Bovendien vinden bedrijven het prettig dat ze snel even bij ons langs kunnen komen om iets door te spreken of op te halen.’

Sprong voorwaarts

Veel tijd om vakantie te vieren, zullen ze niet hebben gehad, want de vrije dagen gingen voor een belangrijk deel op aan de verhuizing en de daarmee gepaard gaande werkzaamheden. Maar iedereen die voor het eerst op bezoek komt, zal concluderen dat 1 & al reclame een flinke sprong voorwaarts heeft gemaakt. Het begint al bij de entree. Klanten worden ontvangen in een kleine showroom waar het gesprek plaatsvindt en waar men meteen een eerste indruk krijgt van wat het bedrijf allemaal in huis heeft.

De grotere oppervlakte nodigde uit om voor de diverse werkzaamheden binnen 1 & al reclame een eigen werkruimte te creëren. Zo is er een grote werkplaats voor de montage van diverse reclame-uitingen, zoals gevel- en lichtreclame, reclamezuilen en voertuigbelettering/carwrapping. ‘Om het werk aan (bestel)auto’s en busjes te vergemakkelijken, beschikken we nu over een brug. Je rijdt het voertuig er op en je kunt op een ideale werkhoogte aan de slag.’ Tevens hebben ze de beschikking over een grote voorbewerkingsruimte voor het maken van stickers, posters, banners, spandoeken, etc. En tot slot is er een aparte ruimte voor het bedrukken van bedrijfs- en promotionele kleding.

Wie nu denkt dat er wel sprake zal zijn van een identiteitsverandering (van het platteland naar de ‘grote’ stad) komt bedrogen uit. ‘We blijven een bedrijf dat de gemoedelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. En hetzelfde geldt voor de klantvriendelijkheid. Wie bij ons binnenstapt, hoeft niet bang te zijn dat het een tijdje duurt voordat hij/zij wordt geholpen. Je staat vrijwel direct oog in oog met een van onze medewerkers.’

De kracht van 1 & al reclame is dat je op één adres terecht kunt voor zowel ontwerp, productie als realisatie van de binnen- en buitenreclame. En daarbij kun je er verzekerd van zijn dat het signbedrijf meegaat met de tijd. Of beter gezegd, voorop wil lopen. Wie zich eens wil oriënteren op de mogelijkheden om met 1 & al reclame samen te werken, is van harte welkom. Een kopje koffie is altijd binnen handbereik.’

1 & al reclame

Zompstraat 31

8102 HX Raalte

T: 0572 – 745 002

I: staging2.1enalreclame.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.