nieuw heeten met vroege goal langs lettele

Op sportpark de Belte werd afgelopen zondag de wedstrijd tussen de nummer 7, vv Lettele, en de nummer 10, Nieuw Heeten, gespeeld. Middenmoter Lettele had tot nu toe 6 punten, tegenover laagvlieger Nieuw Heeten met 4 punten. Een wedstrijd waarin het resultaat de rollen kan omdraaien. En dat gebeurde ook. Nieuw Heeten heeft verdiend gewonnen van Lettele, met de kleine marge van maar één doelpunt, 1-0.

Met een vroege doelpunt, die later de eindstand op het scorebord zou zijn, bezorgde Ronnie Schiphorst zijn ploeg de drie punten. Een schot verdween tussen de twee palen van de doelman van de blauw wit gestreepten. Nieuw Heeten stond al na twee minuten spelen op voorsprong. De eerste helft creëerde de Lettelenaren weinig uitgelezen kansen. In corners had het echter al een ruime voorsprong op de tegenstander. Hier kwamen geen doelpunten uit. Rust

Na een kwartier rust keerden beide ploegen terug op het veld. Het compact spelende Nieuw Heeten gaf Lettele geen ruimte. Met een eindoffensief maakte Lettele het de tegenstander nog wel moeilijk. ‘Op het eind werden ze onder druk gezet. Maar ze hebben er hard voor gewerkt’, vertelt een toeschouwer enthousiast over de mannen van de thuisspelende ploeg.

Op het programma van Lettele staat de zware klus Broekland, die gedeeld eerste staat. Nieuw Heeten zal aantreden tegen het thuisspelende SDOL.

SDOL kwam niet in actie zaterdag, omdat het jubilerende SV Raalte ‘vrij’ had gekregen van de KNVB.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.